Hatchimal aanbieding

Ben je op zoek naar een Hatchimal aanbieding? Dan ben je bij bestespeelgoedaanbiedingen.nl aan het juiste adres. Op onze site verzamelen wij namelijk alle Hatchimal aanbiedingen. In het onderstaande overzicht zie je de beste Hatchimal aanbieding van dit moment. Maak gebruik van een aanbieding en profiteer direct van korting.

Huidige Hatchimal aanbiedingen:

Profiteer van een Hatchimal aanbieding

hatchimal aanbiedingHeb je ze al gezien, de nieuwe Hatchimals? Jij bent vast op zoek naar Hatchimal aanbiedingen omdat je al deze schattige beestjes graag wilt verzamelen en verzorgen. Naast de razend populaire Pengualas en Draggles die tegenwoordig ook in glitter versie verkrijgbaar zijn, zijn er nu ook Hatchimals CollEggtibles, De Owlicorn, en SupriseGiraffe. Daarnaast zijn er nu ook Hatchimals Suprise eieren. Weet jij wat voor beestje daar uit komt? Spannend! Bekijk hier alle hatchimal aanbiedingen:

De Hatchimals kun je zelf broeden

Door het ei warm te houden, zo nu en dan te aaien en af en toe even te schudden, zal uiteindelijk het ei uitkomen! Het ei maakt regelmatig geluidjes waaraan je kunt herkennen wat je moet doen om de inhoud van het ei gelukkig te maken en sneller uit te laten broeden.

Uiteindelijk komt het ei uit! Goed gedaan! Het beestje zal zichzelf bevrijden uit het ei en komt alleen uit als jij in de buurt bent! Geen zorgen dus. Hoe ouder de Hatchimal vervolgens wordt, hoe meer eigenschappen het beestje zal krijgen. Het is zelfs mogelijk om spelletjes te spelen!

Handige tips bij het uitbroeden van de Hatchimal!

Hatchimals slapen
Wist je dat deze beestjes ook slapen? Als jij nog lang niet moe bent, kun je het ei op zijn kop houden voor 8 tot 12 seconden om het beestje weer wakker te maken!

Uitbroed tijd
Ieder ei is anders en uniek! Het uitbroeden van een ei kan tussen de 10 en 40 minuten duren. Iedere broedervaring is uniek, dus voel je vrij om te helpen. Hoe meer je speelt met het ei, hoe eerder het ei uit zal komen.

De Hatchimal zachter zetten
Nadat het ei is uitgekomen kun je er voor kiezen om het geluid van het beestje te halveren. Zet de Hatchimal uit en houd de buik ingedrukt. Zet vervolgens de Hatchimal weer aan en het geluid is gehalveerd.
Om het volledige volume weer aan te zetten, zet je de Hatchimal uit en weer aan zonder het buikje in te drukken.

Wat moet ik doen als mijn Hatchimal niet terug tikt?
Als de Hatchimal geluid maakt, kan het zijn dat hij of zij je niet hoort. Wacht tot het beestje stil is en probeer dan opnieuw te tikken. Als dit niet werkt kan het voorkomen dat de Hatchimal moe is. Houd het ei 8 seconden op zijn kop om het in slaap te krijgen. Draai het ei weer met zijn goede kant boven en tik erop wanneer het stil is.

Waar zijn de Hatchimals allemaal met korting verkrijgbaar?

Je hebt tegenwoordig naast de grote eieren met Hatchimals ook verschillende kleinere diertjes en accessoires van Hatchimal. Maar de vraag is, waar kunnen deze schattige Hatchimals in de aanbieding gekocht worden? Er zijn regelmatig leuke kortingsacties beschikbaar bij de Bol.com, Intertoys en Bart Smit. De beste aanbiedingen hebben wij voor jou op een rij gezet. Via de linkjes boven aan de pagina, kun je gemakkelijk de beste deals per webshop bekijken! Zo betaal je nooit meer teveel voor je nieuwe speelgoed. Wist je trouwens dat de CollEggtibles verkrijgbaar zijn uit verschillende families? Zo heb je Jungle, Oceaan, Woestijn en nog veel meer. Er zijn meer dan 70 soorten te verzamelen en de spikkels op het ei vertellen uit welke familie het ei komt.

Hatchimals zijn gaaf, maar wat is er nog meer in de aanbieding?

Hatchimals zijn super leuk, maar er is nog veel meer speelgoed in de aanbieding. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar Baby Born of Barbies voor je dochter? Of houd je kind meer van Lego, Playmobil of spelen je kinderen toch liever buiten op de trampoline? Voor ieder kind is er speelgoed te vinden, en bij ons staan alle aanbiedingen ook nog eens op een rij!

Toch een Hatchimal aanbieding nodig? Bovenaan deze pagina vind je de beste Hatchimal aanbieding van dit moment. Scroll naar boven en profiteer direct van korting.

Garantie op je Hatchimal

Afhankelijk van de winkel waar je je nieuwe speelgoed koopt, heb je ook nog een garantie termijn. Meestal is dit 30 dagen om te ruilen en heb je 2 jaar garantie op de elektronische aspecten van het speelgoed. Lees hiervoor goed de bon door. Dat is tevens je garantiebewijs.