Duplo aanbieding

De beste Duplo aanbieding vind je hier

duplo aanbiedingOp zoek naar een aangename Duplo aanbieding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lego Duplo is gericht op kinderen tussen de 1,5 en 5 jaar. Jongere kinderen zijn zich nog volop aan het ontwikkelen, hun motoriek is nog niet zo fijn in vergelijking met oudere kinderen. Duplo is een leuke manier om de motoriek wat te verfijnen. De kleurrijke blokjes zijn twee zo groot als Lego, ideaal voor kleine handjes. Daarnaast stimuleert het hun inlevingsvermogen, en wordt het ruimtelijk inzicht gestimuleerd. Maak daarom nu gebruik van deze Duplo aanbieding!

Duplo is twee keer groter dan Lego

Het gewone Lego is vaak nog een stap te ver voor kleine kinderen. Het zijn te kleine blokjes, waardoor het eerder frustrerend dan leuk is voor de kleintjes om mee te spelen. Dit komt natuurlijk vanzelf wel, maar eerst zullen ze met iets anders moeten spelen. Duplo is in dat opzicht ideaal voor ze, want Duplo blokjes zijn twee keer zo groot in vergelijking met Lego blokjes. Daarnaast kunnen Lego blokjes in Duplo blokken geklikt worden. Mochten de kinderen dus op latere leeftijd de overstap maken naar Lego, dan kunnen ze altijd de Duplo nog verwerken in hun bouwwerken. Duplo blijft dus bruikbaar.

Duplo is speciaal gericht op de ontwikkeling van je kind

Daarnaast ontwikkelt Duplo producten voor speciale leeftijdscategorieën, zodat per leeftijdsgroep speciale aandacht wordt gegeven aan de fase van ontwikkeling waarin de kindjes zich bevinden. Zo zijn er Duplosets voor kinderen tussen de 1 ½ – 3 jaar die speciaal gericht zijn op het ontwikkelen en bijschaven van de motorische vaardigheden. Ook de schattige Duplo figuren kunnen leerzaam zijn. Aan de hand van rollenspellen spelen kinderen situaties na, wat het inlevingsvermogen verbeterd. Hun fantasie draait continu op volle toeren, want Duplo geeft hen de mogelijkheid om te creëren wat ze maar willen. Ten slotte zorgt de grote variëteit aan Duplo figuren en omgevingen er voor dat kinderen die met Duplo spelen over een bredere woordenschat beschikken.

Er zijn nu Duplo apps

Computers, laptops en tablets spelen tegenwoordig een grote rol in ons leven. We kunnen er niet omheen, en onze kinderen ook niet. Op basisscholen wordt veelal gebruik gemaakt van tablets. Het is daarom slim om kinderen al vanaf jonge leeftijd bekend te laten zijn met de tablet. Aan de hand van de gratis Duplo Town peuterapp is dit nog nooit zo leuk geweest!

Duplo is verkrijgbaar in vele verschillende sets

Het is goed voor een kind om in aanraking te komen met nieuwe dingen. Dankzij de enorme variëteit aan sets die Duplo aanbiedt, leert je kind nieuwe dingen aan de hand van iets waar ze bekend mee zijn. Zo zijn er voor de jonge kinderen bijvoorbeeld Duplo figuurtjes met verschillende gezichtsuitdrukkingen, zodat de kleintjes bekend raken met diverse emoties. Ook zijn er enorm veel omgevingen te maken met Duplo: stad, school, politie, dieren, eten, boerderij, bos, et cetera. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Duplo heeft het. Hiermee wordt de fantasie van je kind flink gestimuleerd. En dat is goed voor het vocabulaire, inlevingsvermogen en de algehele ontwikkeling van je kind. Kortom, nu is het moment om gebruik te maken van onze Duplo aanbieding.

Maak daarom nu gebruik van deze Duplo aanbieding

Er zijn een hoop redenen om te kiezen voor Duplo speelgoed voor je kinderen. Aan de hand van Duplo ontwikkelen je kinderen allerlei vaardigheden. Maar het belangrijkste is dat het gewoon ontzettend leuk is om met Duplo te spelen. Het blijft de fijnste manier voor kinderen om hun fantasie de vrije loop te laten gaan. Twijfel daarom niet langer, maak nu gebruik van deze Duplo aanbieding!