Je begint een goede start op school met een goede rugzak!

0
700

Het is zover! Je kind gaat voor het eerst naar de basisschool. Spannend en emotioneel tegelijk. Je wilt je kind zo goed mogelijk naar zijn of haar eerste schooldag sturen. Natuurlijk moet je niet vergeten eten en drinken mee te geven voor de pauzes, maar hoe ga je dit meegeven? Natuurlijk, een rugzak! Kinderrugzakken zijn speciaal ontworpen voor de kleintjes onder ons. Je hebt ze in allerlei vormen, soorten en maten.

kinderrugzakken

Het liefst dragen kleine kinderen natuurlijk een rugzak met hun lieveling figuur erop. van de roze rugzakken met doorroosje erop naar de gele rugzakken vol met minions, van een blauwe rugzak met Elsa van frozen naar een rode rugzak met spiderman erop afgebeeld.  Je hebt ze in allerlei soorten! Je kan je wel voorstellen dat je kind dit fantastisch zal vinden. En ze zitten voor je kind ook nog eens super comfortabel, ze kunnen ze gemakkelijke overal mee naar toe nemen. Zo kunnen ze de rugzak ook makkelijk meenemen als ze gaan logeren bij opa en oma of spelen bij een vriendje of vriendinnetje. ‘’Hup! Alle speelgoed proppen in die rugzak, zodat je genoeg hebt om mee te spelen bij opa en oma of je vriendjes!’’.

‘’Hallo middelbare school, doei kinderrugzak!’’

Naar mate je kind ouder wordt komt er op geven moment een eind aan zijn of haar basisschool tijd en maken ze de overstap naar de grotere school, de middelbareschooltijd gaat beginnen! Hiervoor kan je natuurlijk niet die kinderrugzak van de basisschool gebruiken. de tijd van de rugzak met spiderman erop afgebeeld is nu wel voorbij. Het wordt tijd voor een echte rugzak! Ten slot moeten er een hoop in passen zoals boeken, eten, etuis en noem maar op! de meeste middelbare scholieren dragen een eastpak rugzak, daar doen ze dan vaak vanaf hun eerste jaar tot aan met hun laatste jaar mee. het is belangrijk dat een rugzak comfortabel zit, zodat je kind geen rug klachten kan krijgen!